Your event, we put the flame on it.

Voor al uw events, beursstanden en productlanceringen.
Contacteer ons

Welkom bij Format+

“Do or do not… There is no try!”

Dat zei de sympathieke slimmerik Yoda ooit. En het moet gezegd; de kleine man had groot gelijk. Zijn credo kreeg dan ook een prominente plaats aan onze muur.

Over ons

Met Format+ haalt u een partner van formaat in huis voor al uw events, beursstanden en productlanceringen. Of zoekt u iemand die u helpt bij de organisatie van uw congres, persevent of teambuilding? Ook dán ontdekt u de ‘plus’ van Format+. Inclusief een grote rugzak vol ervaring en een gemotiveerd team dat vanaf dag één alles doet om uw project te realiseren.

Op basis van uw briefing gaan we aan de slag. Beginnen doen we bij het bedenken van een gepast concept. Eindigen doen we bij het eindresultaat. Want bouwen, zagen, hameren, schilderen, decoreren… doen we met onze vaste partners. Zo bent u zeker dat u straks die deadline haalt. En wij, dat u straks terugkomt.

Onze aanpak

Wij geloven dat elk evenement uniek is en een speciale aanpak vereist om het tot een succes te maken. Met onze 20 jaar lange ervaring en toewijding aan creativiteit en precisie, staan we klaar om samen met jou een buitengewone ervaring te creëren.

KENNISMAKING EN BRAINSTORMSESSIE

Ons proces begint met een grondige kennismaking. We willen jou en je doelstellingen leren kennen, zodat we een evenement kunnen creëren dat perfect aansluit bij je visie. Tijdens onze brainstormsessies halen we ideeën op, verkennen we mogelijkheden en stellen we een plan op dat past bij jouw budget en wensen.

CONCEPTONTWIKKELING

Nadat we alle informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een uniek concept voor je evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een bruiloft of een grootschalig festival, ons getalenteerde team van creatieve geesten zet zich in om een concept te creëren dat de juiste sfeer en boodschap overbrengt.

PLANNING EN COÖRDINATIE

Zodra het concept is goedgekeurd, nemen we de touwtjes in handen en beginnen we met de planning en coördinatie van elk aspect van het evenement. Van locatie scouting en leveranciersbeheer tot logistiek en technische ondersteuning, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

UITVOERING EN FOLLOW-UP

Op de dag van het evenement staan we klaar om alles in goede banen te leiden. Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het moment. Na afloop van het evenement evalueren we samen wat er goed ging en waar er verbeteringen mogelijk zijn, zodat we kunnen leren en groeien voor toekomstige projecten.

TEVREDEN KLANTEN

Voor ons is er geen grotere beloning dan het zien van een glimlach op het gezicht van onze tevreden klanten. Jouw tevredenheid is voor ons van het grootste belang.
Tevreden klanten zijn dan ook onze beste ambassadeurs. Wanneer jij blij bent met onze diensten, vertel je dat graag aan anderen. En dat vertrouwen en die aanbevelingen zijn voor ons van onschatbare waarde.

KPMG
Embuild
astara
Van Mossel
CF Group
Festool
Altrad
Volvo
MAN
Sarens
Matexi

Services

Bedrijfsfeesten

We begrijpen hoe belangrijk het is om je team te waarderen en de banden binnen je bedrijf te versterken. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het organiseren van een bedrijfsfeest dat nog lang zal worden herinnerd.

Productlanceringen

Een productlancering is een cruciaal moment voor je bedrijf. Samen organiseren we van een onvergetelijke en impactvolle productlancering die de aandacht trekt en indruk maakt op je doelgroep.

Beursorganisatie

We organiseren jaarlijks ook enkele beurzen van a tot z en staan hiervoor in direct contact met de exposanten. Planning en coördinatie staat hierin centraal.

Familiedagen

We geloven in de kracht van familie en de waarde van kostbare momenten samen. Laten we herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Seminaries

De waarde van educatie en kennisdeling staat hier centraal. We organiseren seminaries die inspireren, informeren en impact hebben.

Event naar wens

We organiseren jaarlijks ook enkele beurzen van a tot z en staan hiervoor in direct contact met de exposanten. Planning en coördinatie staat hierin centraal.

Recente cases

Wij zorgen voor de events, jullie voor de mooie woorden.

Jullie woorden zijn zwart-op-goud voor ons. Daarom evalueren we deze één voor één en streven steeds naar een nog betere uitvoering.

 

{Van ganser harte een dikke proficiat aan het voltallige Format+ team voor een aaneenschakeling van geslaagde events. Zowel pers/fleet als het dealerevent waren tot in de puntjes verzorgd en ons grootste evenement ooit is super vlot verlopen.
William Meerschaut
astara
{Niet van mijn gewoonte om veel met bloemetjes te gooien e.d., maar wou dit toch even meegeven: vind dat we iets heel moois hebben neergezet de voorbije dagen, en heel fijne reacties op gekregen van onze invités. Da’s jullie verdienste. Met dus veel dank! Geef het zeker door aan al de jongens. Plezante bende bij elkaar 😊
Wim Doms
Hyundai
{Graag wil ik jullie even bedanken voor het goede werk op Nokere Koerse. We zijn écht optimaal in beeld gekomen en we zijn enorm positief. We hebben wat bespaard op het budget, maar jullie hebben uitzonderlijk goed werk geleverd met de middelen die voorhanden waren. Dikke proficiat, wij zijn érg tevreden.
Charis Lauryssen
SsangYong
{Bedankt iedereen voor jullie bijdrage aan dit fantastisch event. We mogen terecht fier zijn en bij mijn weten, we deden het beter als batibouw. Speciale dank aan het team van Format+. Jullie waren top!
Filip Coveliers
Embuild
{De Roadshow is echt een succes en de dealers zijn zeer enthousiast. Meer nog, ze willen graag de roadshow opnieuw organiseren in de toekomst tijdens hun events!
Querensa Meurs
Isuzu
{Grand merci, très satisfait de votre réalisation et service 👍
Rudy Stocq
MAN Trucks

Contacteer ons

Of spring spontaan eens binnen voor een kop koffie.