Embuild’s Vakbeurzen

Embuild organiseert jaarlijks drie vakbeurzen. Eén dag en je bent volledig mee met de laatste trends en technieken. De beurzen – Install Day, Belgian Roof Day en Dag van de Afwerking – vonden plaats in het prestigieuze Brussels Gate in Groot-Bijgaarden, en boden een ongeëvenaarde ervaring over een periode van twee weken.

Elke beurs was een showcase van innovatie en vakmanschap, met meer dan 200 exposanten die hun expertise deelden via workshops en live demonstraties. Bezoekers konden zich onderdompelen in de nieuwste trends en technologieën op een indrukwekkende oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter.

De gratis catering zorgde voor een gastvrije sfeer waarin professionals konden netwerken en kennis konden uitwisselen terwijl ze genoten van heerlijke versnaperingen. Deze reeks vakbeurzen was niet alleen een hoogtepunt voor de deelnemers, maar ook een bewijs van Embuild’s toewijding aan het bevorderen van uitmuntendheid in de bouwsector.

Wij danken alle deelnemers, standhouders en bezoekers voor hun bijdrage aan het succes van deze beurzen en kijken uit naar volgende editie om de bouwgemeenschap samen te brengen.

KLANT
Embuild

CATEGORIE
Beursorganisatie
DATUM
10-2023

 

Bent u op zoek naar een event dat uw product in de schijnwerpers zet?

Neem contact met ons op en laat ons uw visie tot leven brengen.

Meer events zoals deze