OVER ONS

Wie zijn ze? wat doen ze? wat drijft hen?

ONS VERHAAL

In den beginne was er niets. Het hele land was grauw en stil. Iets waar prins Erik helemaal geen fan van was. Daarom besloot hij in 1999 om zijn eigen koninkrijk op te richten. Een rijk gevuld met muziek en plezier, geen vuiltje aan de lucht, geen dag zonder gelach. Hij noemde het ‘Format+’ en werd koning Erik.

Met koningin Christel aan zijn zijde, bracht hij met Format+ vreugde in het land. Ze organiseerden grootse festijnen. Teambuildings, persevents, optredens… niets was te gek. Het nieuws ging snel rond en zo werd Format+ een bekend begrip voor alle bewoners. Nu, al meer dan 20 jaar verder, is koning Erik nog steeds bezig met zijn strijd tegen de saaiheid. Dit met een team van gedreven ridders naast hem.

En zo bleven ze nog lang en gelukkig events organiseren…

Onze skills

EVENTS

Events voor de pers of fleet? Een product lanceren of beurs organiseren? Format+ verzorgt  uw events met de nodige zorg. Met een ervaren team, vaste trouwe partners en in-house materialen zorgen wij voor een unieke topervaring!

COMMUNICATIE

Format+ is doorheen de jaren expert geworden in het overbrengen van boodschappen. (Kerst)kaartjes, geschenkdozen of allround campagnes, ons team staat klaar om uw verhaal mee te vertellen.

BRANDING

Zoekt u materiaal om uw bedrijf, event of showroom aan te kleden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van banners en peesdoeken tot beachflags. Format+ bekijkt samen met u wat er mogelijk is, en hoe we dat zo snel mogelijk geregeld krijgen.

TEAMBUILDING

Zin in een uitstapje met je collega’s? Een rustige activiteit of eens goed gek doen? Format+ werkte reeds verschillende teambuildings uit. We zitten samen rond de tafel en zoeken naar de juiste activiteit voor jouw team!

BEDRIJFSFEEST

Uw werknemers bedanken voor hun inzet doe je het best door een feestje! Liefst in uw eigen bedrijf? Of net zo ver mogelijk van de bureau’s? We zoeken samen de ideale locatie! Ingekleed in een tof thema zetten we een bedrijfsfeest op maat op. 

DECORATIE

Uw feest, bedrijf of stand een extra touch geven? Ons binnenshuis decoteam verzorgt voor u de perfecte decoratie. Geen kale plekken of saaie hoeken. Niets wat een plantje niet kan oplossen!

Ons Awesome Team

Erik Janssens

Erik Janssens

Optimistisch Opperhoofd

Christel Van Doren

Christel Van Doren

Decoratieve Duizendpoot

Joris Buelens

Joris Buelens

Handige Harry

Bert Desmet

Bert Desmet

Productionele Planner

Vincent Janssens

Vincent Janssens

Technologische Tovenaar

Michiel Donies

Michiel Donies

Grafisch Gozer

Hector Janssens

Fluffy Friend

Hector Janssens

Fluffy Friend

Wij, het team van Format+

Een synoniem voor dolle pret

Opgewassen tegen elke klus

Het beste beentje voor gezet

Deco, marketing, licht, geluid…

Elke keer een topprestatie

En daarom klink nu ons besluit

Format+, voor al uw events & communicatie!

Uw auto in de spotlight?

Expo360 is de extensie van Format+, gespecialiseerd in autopodia- en trailers. Zo zetten we, samen met u, uw merk in de verf.

Meer info kan u terugvinden op onze website.

Do or do not, there is no try!

– Yoda –

privacybeleid