Een Nieuw Tijdperk in Mobiliteit: De Lancering van de IONIQ 6

Met trots presenteerden we de lancering van de revolutionaire IONIQ 6, georganiseerd voor astara op de futuristische Hi site in Grimbergen. Dit zesdaagse evenement was een showcase van innovatie en design, speciaal voor pers, fleet managers, verdelers en klanten.

De IONIQ 6, een toonbeeld van geavanceerde technologie, stond centraal op een strak podium, badend in het licht van een vijftigtal sferische lampen die de contouren van de auto accentueerden. Het was een visueel spektakel dat de elegantie en dynamische lijnen van de wagen onderstreepte.

Omringd door beeldhouwwerken die de esthetiek van de IONIQ 6 weerspiegelden, werd het evenement een samensmelting van kunst en automobiel design. Bezoekers konden niet alleen de auto van dichtbij bewonderen, maar ook de artistieke expressie die de inspiratie achter het ontwerp belichaamde.

Dit evenement was meer dan een autolancering; het was een viering van vooruitgang en een blik op de toekomst van mobiliteit. De IONIQ 6 staat symbool voor een nieuwe richting in de auto-industrie, en wij zijn vereerd dat we deel mochten uitmaken van deze historische mijlpaal.

KLANT
astara

CATEGORIE
Productlancering
DATUM
10-2022

 

Bent u op zoek naar een event dat uw product in de schijnwerpers zet?

Neem contact met ons op en laat ons uw visie tot leven brengen.

Meer events zoals deze