Een Betoverend Sinterklaasfeest bij KPMG

We geloven dat magie in de details zit, en dat is precies wat we hebben gecreëerd voor het Sinterklaasfeest van KPMG in de Brabanthal te Leuven. Een feest waar jong en oud hun hart konden ophalen aan de wonderen van deze speciale tijd van het jaar.

De hal werd omgetoverd tot een winterwonderland, compleet met de majestueuze boot van Sinterklaas die trots aan de entrée stond. Kinderen keken vol ontzag toe hoe de Sint en zijn Pieten van boord gingen, klaar om vreugde en lekkernijen te verspreiden.

Attracties waren er in overvloed, met activiteiten die zowel de kleintjes als de volwassenen konden bekoren. Van spannende spelletjes tot creatieve workshops, er was voor ieder wat wils. De lach van een kind dat voor het eerst een Piet ontmoet, of de twinkeling in de ogen van ouders die de vreugde van hun kinderen aanschouwen, het zijn momenten die ons werk zo waardevol maken.

En wat is een feest zonder heerlijk eten? Drie foodtrucks stonden paraat om de gasten te voorzien van een scala aan culinaire hoogstandjes. Van hartige snacks tot zoete lekkernijen, de keuze was reuze en stelde niemand teleur.

Dit Sinterklaasfeest was niet alleen een viering van de feestdag zelf, maar ook van de gemeenschap binnen KPMG. Het was een dag waarop collega’s en hun families samenkwamen om te genieten en herinneringen te maken die nog lang gekoesterd zullen worden.

KLANT
KPMG

CATEGORIE
Familiedagen
DATUM
12-2023

 

Wilt u ook een evenement dat de harten van uw medewerkers en hun families verovert?

Neem contact met ons op en laat ons de magie van Sinterklaas naar uw bedrijf brengen.

Meer events zoals deze