Format+

“Do or do not. There’s no try.”

Dat zei de sympathieke slimmerik Yoda ooit. En het moet gezegd: de kleine man had groot gelijk. Zijn credo kreeg dan ook een prominente plaats aan onze muur.

Met Format+ haalt u een partner van formaat in huis voor al uw events, beursstanden en productlanceringen. Met dito gemotiveerd team dat er vanaf dag 1 alles aan doet om uw project te realiseren. Of zoekt u iemand die u helpt bij de organisatie van uw congres, persevent of teambuilding? Ook dán ontdekt u de plus van Format+. Inclusief een grote rugzak vol ervaring en advies.

U hebt nog een zot idee voor een bedrijfsfeest? Een gekke stunt om een nieuwe wagen te lanceren? Te gek, want samen met u zitten we graag rond de tafel om te kijken hoe we uw idee straks realiseren.

Op basis van uw briefing gaan we aan de slag. Beginnen doen we bij het bedenken van een gepast concept. Eindigen bij het eindresultaat. Want bouwen, zagen, hameren, schuren, vegen, schilderen, decoreren … doen we met onze vaste partners. Zo bent u zeker dat u straks die deadline haalt. En wij, dat u straks terugkomt.

 

Welkom bij Format+.

 

Nieuws

Teambuilding / Screening Mazda

Format+ heeft er weer een succesvol event opzitten.

 

In La Ramée in Jodoigne werden alle automecaniciens van Mazda uitgenodigd voor een test van hun technische kennis.

 

Op basis van deze testen kan Mazda Belux nu een persoonlijk vormingstraject voor elke mecanicien uitwerken. Omdat de boog niet altijd gespannen mag zijn, werkte Format+ een teambuilding uit. Verschillende teams dienden met een levensechte mecano een racemachine te maken en via allerhande proeven extra minuten te winnen om uiteindelijk zegevierend over de eindmeet te rijden.

 

Een Europese primeur voor Mazda en een geslaagd evenement voor Format+ !

Autosalon 2015

Tijdens het afgelopen autosalon adopteerde Format + de robot ZORA, de eerst menselijke robot die ingezet wordt in de zorgsector. Tijdens het salon stelde ZORA haar project en de verschillende nieuwe Hyundai modellen aan het grote publiek voor.

 

Dealerevent - Hyundai

Het jaarlijkse dealerevent van Huyndai vond deze keer plaats in de Aula Magna in Louvain-La-Neuve. Het dealernetwerk was talrijk aanwezig om kennis te maken met de nieuwste Hyundai modellen & rallyrijder Thierry Neuville. Samen met Concertband Steenhuffel zetten de Zuidafrikaanse zangeres Nedinne en Gene Thomas de zaal in vuur en vlam.

Kerstevent - Alcopa

Jaarlijks hebben de Kerstman en Hyundai een afspraak in Kasteel Diepensteyn. Onder een winterzonnetje konden de vele aanwezige journalisten kennismaken met de beste voornemens van deze autoproducent.

Confederatie bouw - Dag van de Afwerking - Belgian Roofday

Voor het 5de jaar op rij heeft Confederatie Bouw de organisatie van zijn ‘Dag van de Afwerking’ en ‘Belgian Roof Day’ in handen van Format+ gegeven.  Meer dan 5.000 topprofessionals konden  in de expohallen van Brussels Kart gedurende twee dagen kennismaken met de originele inrichting van dit networking event door het team van Format+. 

In totaal meer dan 9.000 m2, inclusief demohal, 550 m² tent voor de afsluitende party en het Belgisch kampioenschap dakdekken.

Wij hebben alvast een nieuwe afspraak gemaakt eind oktober 2015.

25 jaar MX-5 tijdens de 24 uur van Zolder

 

1.000 eigenaars van de iconische MX-5 beleefden een overgetelijke dag tijdens de 24u van Zolder. Met een uniek event in de Michel Vaillant Club en de eerste kennismaking met de 3 nieuwste modellen van Mazda én de concept car Hazumi. 100 gelukzakken mochten daarna een ronde lang met hun MX-5 paraderen op het circuit. 

Als god in Frankrijk aan de Belgische kust

Deze zomer trokken we samen met Suziki naar zee. En we namen mee: een ludieke Suzuki Scross strandcabine, een bijhorende petanquebaan en een onbeperkt zomergevoel. Elke dag stopten we in een andere badplaats. Daar vertrokken de mensen voor een testrit met één van de nieuwe modellen van Suzuki. En gingen ze naar huis met een brede glimlach en een gloednieuwe set petanqueballen.

Comments